Rottweiler och Västgötaspets.

De demokratiska monarkerna.

I en demokrati så väljer folket sina ledare. Men eftersom detta blågula land är lite outvecklat i sitt statsskick, så får man göra det bästa av situationen. En kröning på hemmaplan, i en ställföreträdande demokrati. Nedan ses de demokratiska monarkerna; Kung Kalle, Drottning Disa samt Kronprins Zlatan. De ser nu fram emot fjäskande bakåtslickade undersåtar samt deltagande i årets ripjakt.

Tre kronor

De valdes för sina representations kvaliteter. De tackar aldrig nej till en middag och är måttliga med spriten. Risken för fylleskandaler är minimal. De kan däremot vara något promiskuösa, vilket säkert kan mörkas i de lägre leden. Kungen däremot är kastrerad, vilket allmänt sett är en mycket lämplig lösning. Allt är väl ordnat, som ni förstår.

4 svar

 1. aussiemeja

  Vilken trio! Kung, dam och knekt! Så passande med dessa stolta stand-in-kungkligheterna för de tvåbenta i dessa tillökningens dagar! Underbar bild!

  Gilla

  2012-02-23 kl. 22:18

  • De blir så malliga i sina kronor, går med nosen i vädret och kräver uppassning!

   Gilla

   2012-02-23 kl. 23:35

 2. Åh Jessika, du är underbar :D!!! Hertigen av Lerkil (ja det är Bruno, hittade ingen annan lämplig titel) har ingen krona (än), kanske beror det på att han inte uppfyller alla tre kriterier. Mallig, ja. Går med nosen i vädret, där sprack det (nosen befinner sig helst i backen), kräver upp passning, ja. Hertigen hoppas att få deltaga i ripjakten, han kan själv arrangera en harjakt där vi bjuder in ers högheter till grannar att deltaga ;)!

  Gilla

  2012-02-24 kl. 08:02

  • Det är ju så bra i vår lokala lilla äkta demokrati att de nuvarande monarkerna kan utsättas för omval. Ifall de inte sköter sej. Då kan ju Bruno framhålla sina talanger och bli invald istället. Sedan får vi hoppas att han sköter sej, för därefter vågar jag inte riktigt tänka på alternativen:-)

   Gilla

   2012-02-24 kl. 15:34

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s